TIEMPO COMPARTIDO release in Nederland!

Ontwijk de zon, vlucht voor de hitte: ga naar de bioscoop. Want: TIEMPO COMPARTIDO van Sebastian Hofmann wordt VANDAAG uitgebracht in de Nederlandse filmtheaters!

De film wordt vertoond op de volgende plekken: Eye FilmmuseumHet KetelhuisRialtoFilmhuis Den HaagT Hoogt Filmtheater en CaféFilmhuisO42De Lieve Vrouw – Theater Film CaféNatlab door Plaza FuturaFocus ArnhemLantarenVensterLumière Cinema, Concordia Cinema en Kijkhuis.

Pedro en zijn gezin bereiden zich voor op een droomvakantie in een tropisch paradijs – tot zijn persoonlijke demonen tot leven komen in de vorm van een ander, mysterieus gezin. Tegelijkertijd wordt Andrés, een hotelentertainer, geconfronteerd met de verwoesting van zijn gezinsleven na het tragische verlies van zijn zoon. Ook moet hij de ware aard van het monsterlijke resort waar hij werkt aanvaarden.

Tiempo Compartido won de Special Jury Prize voor Best Screenwriting op het Sundance Film Festival, de Mayahuel Award voor Best Actor (Luis Gerardo Mendéz) op het Guadalajara International Film Festival en de Silver Ariel award voor Best Supporting Actor (Miguel Rodarte) en Best Actor in a Minor Role (Andrés Almeida).

“uiterst stijlvolle horrorfilm” – Het Parool
“een verrukkelijk sardonisch verbeelde trip richting (vakantie)hel…unheimisch, dromerig en hier en daar verrassend scherp en geestig” – De Volkskrant ****
“geestig en onheilspellend tegelijk, en prachtig kleurrijk in beeld gebracht” – Cinema.nl ****