Circe Films zoekt met spoed casting stagiair(e) voor internationale dramaserie

Voor onze nieuwe televisieserie Avrupa zijn we met spoed op zoek naar een enthousiaste en proactieve casting stagiair die de casting director kan assisteren bij haar uitdagende en afwisselende werkzaamheden.

We zoeken iemand die tijdens de zomermaanden (half juli – eind augustus 2017) kan helpen met het zoeken naar de juiste acteurs voor een aantal rollen in de serie. Het gaat hierbij om streetcasting, dat wil zeggen dat we de acteurs gaan zoeken op straat, in de kroeg, op school, bij een vereniging, etc. Heel leuk en spannend natuurlijk, maar het is daarbij erg belangrijk dat je goed bent in het benaderen van mensen, zeer communicatief bent en een groot organiserend talent hebt, want ook coördineren van castings behoort tot één van je taken.

We zijn op zoek naar zowel full time als part time stagiairs, die zowel zelfstandig als ondersteunend kunnen werken, flexibel zijn (geen 9 tot 5 mentaliteit, werkzaamheden in avonden/weekenden), initiatiefrijk zijn, over goede sociale vaardigheden beschikken, een proactieve instelling hebben en woonachtig zijn in de Randstad.

Als je in het bezit bent van een rijbewijs B, is dat een pré. Vanaf onze kant bieden we een bijzondere en uitdagende leerervaring met veel afwisseling en mogelijkheden om te groeien en te ontdekken. Daarnaast staat er uiteraard een stagevergoeding tegenover.

Lijkt deze stage wat voor jou? Stuur dan vóór 23 juni 2017 een mailtje naar info@circe.nl met je motivatie, achtergrond en CV.